Op de Schurinkshoeve komen verschillende doelgroepen; Jeugd, Volwassenen en Senioren. Een zeer gemixt gezelschap kunnen we wel zeggen.
Dit is een bewuste keuze, want wij zien daar een grote meerwaarde in.
Vroeger woonden er op een boerderij ook vaak meerdere generaties. Samen versterken en leren we van elkaar.
De groepen vertoeven op de zorgboerderij wel in afzonderlijke ruimtes gezien ook de praktische omstandigheden, maar komen graag bij elkaar over de vloer.
We zien mooie dingen onstaan en gebeuren;
De jeugdige die de senior helpt de kruiwagen vooruit te duwen, de senior die een kind leert hoe je touwen draait of de tuin schoffelt, een gezamenlijk potje dammen of zelfs een partijtje voetbal zijn enkele praktijkvoorbeelden die we meemaken.

Op de zorgboerderij hebben we twee verschillende teams. Medewerkers die bij de seniorengroep werken en medewerkers die bij de jeugdigen en volwassenen werken.
Natuurlijk ondersteunt iedereen elkaar waar nodig. Door het aantal medewerkers hebben we veel kennis & kunde in huis op verschillende gebieden, zoals pedagogiek, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Indien nodig en in uitzonderlijke gevallen kunnen wij een beroep doen op het Expertisecentrum van Advisium (’s Heerenloo) voor consultatie & expertise.
Wij leveren als zorgboerderij alleen zorg en ondersteuning, geen behandeling. Dit geldt voor alle doelgroepen (jeugd, volwassenen en senioren).