Sinds oktober 2017 zijn wij een samenwerking aan gegaan met Natuurmonumenten. Binnen Erve de Pas, aan de rand van Haarle, hebben wij een Theeschenkerij geopend; Herberg de Pas. Op deze prachtige plek kan men terecht voor heel veel soorten thee, een kopje koffie, een heerlijk broodje of een gezellige borrel. Daarbij werken we graag samen met Natuurmonumenten, dat hier ook een informatiecentrum heeft. Zo kan men eerst op pad met een boswachter in de prachtige omgeving om daarna te genieten van een heerlijke High Tea binnen Herberg de Pas.

Ons team bestaat uit verschillende medewerkers. Binnen Herberg de Pas bieden wij ook dagbesteding voor mensen met een zorg- of begeleidingsvraag. Zij zijn een onderdeel van het team en werken mee in de keuken en bediening. Uiteraard onder begeleiding van ervaren professionals met een zorgachtergrond. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van al het lekkers dat Herberg de Pas te bieden heeft.

Maar locatie Erve de Pas biedt meer. Zo hebben we daar ook een prachtig zorggebouw waar we dagopvang bieden voor senioren.

Interesse in onze dagbesteding of dagopvang op deze locatie? Lees er alles over op de site of neem gerust contact met ons op, we vertellen graag over de mogelijkheden.