Sinds oktober 2017 zijn wij een samenwerking aan gegaan met Natuurmonumenten. Binnen Erve de Pas, aan de rand van Haarle, hebben wij een Theeschenkerij geopend; Herberg de Pas. Op deze prachtige plek kan men terecht voor heel veel soorten thee, een kopje koffie, een heerlijk broodje of een gezellige borrel. Daarbij werken we samen met Natuurmonumenten, dat hier ook een informatiecentrum heeft.

Ons team bestaat uit verschillende medewerkers. Binnen Herberg de Pas bieden wij ook dagbesteding voor mensen met een zorg- of begeleidingsvraag. Zij zijn een onderdeel van het team en werken mee in de keuken en bediening. Uiteraard onder begeleiding van ervaren professionals met een zorgachtergrond. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van al het lekkers dat Herberg de Pas te bieden heeft.

Maar locatie Erve de Pas biedt meer. Zo hebben we daar ook een prachtig zorggebouw welke niet toegankelijk is voor publiek. Hier bieden we kleinschalige dagbesteding voor volwassenen en senioren die graag nog actief bezig willen zijn. We onderhouden het erf, werken in de moestuin en verrichten hand- en spandiensten voor de theeschenkerij. Maar we maken ook (lange) wandelingen in de omgeving en drinken gezamenlijk koffie.

Interesse in onze dagbesteding of dagopvang op deze locatie? Lees er alles over op de site of neem gerust contact met ons op, we vertellen graag over de mogelijkheden.