Binnen Erve de Pas hebben we ook een zorggebouw dat niet toegankelijk is voor publiek. Hier bieden we dagopvang voor senioren. Net zoals we op de zorgboerderij locatie doen, drinken we hier samen koffie, doen we spelletjes, zingen we liedjes en eten we gezamenlijk een maaltijd. Wat we daarnaast heel goed en fijn kunnen op deze locatie, is heerlijk wandelen in de prachtige omgeving rondom Erve de Pas. Het bos ligt naast de deur, verschillende wandelpaden bevinden zich rondom de locatie. Enige mobiliteit is dus wel gewenst.

Samen met Natuurmonumenten en Theeschenkerij Herberg de Pas zorgen we voor een goed onderhouden erf. Wie kan en wil helpt mee met vegen, onkruid wieden en allerlei andere kleine klusjes. Uiteindelijk zal er op het erf naast de verschillende gebouwen ook ruimte zijn voor een kleinschalige kinderboerderij, een natuurspeeltuin en een eigen moestuin.

Interesse in een plek binnen de dagopvang voor senioren of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we vertellen er graag meer over.