Theeschenkerij Herberg de Pas is gehuisvest in een prachtig verbouwde boerderij, aan de rand van Haarle en een onderdeel van Erve de Pas. Samen met Natuurmonumenten zijn wij gastheer van dit mooie stukje natuur.

Herberg de Pas is alle dagen van de week geopend. Hier kan men terecht voor verrassende smaken thee en een heerlijk kopje koffie, al dan niet met wat lekkers uit de keuken. We serveren eigen baksels en heerlijke lunchgerechten. Maar ook voor een borrel kan men hier prima terecht. Daarnaast bieden we verschillende arrangementen, zoals een High Tea of High Wine. Zin om eerst een eind te wandelen? Ook dat kan! Er zijn veel wandelroutes vanaf hier en in samenwerking met Natuurmonumenten zijn er ook verschillende mogelijkheden, zoals excursies met een boswachter.

Wij werken met een groep enthousiaste medewerkers en bieden op deze locatie ook dagbesteding voor mensen met een zorg- of begeleidingsvraag. Die vraag kan zeer divers zijn en ook de achtergrond van de deelnemers kan hierin verschillen. Zij worden ondersteund door ervaren professionals met een zorgachtergrond. Herberg de Pas biedt allerlei mogelijkheden om te werken aan bepaalde doelen, zoals zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Naast begeleiders hebben we ook medewerkers met een horeca achtergrond in dienst. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten heerlijk kunnen genieten van al het lekkers dat Theeschenkerij Herberg de Pas te bieden heeft.

Interesse in een plek binnen de dagbesteding op deze locatie of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we vertellen er graag meer over.