Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan op een inspirerende plek in het groen? Functioneer jij goed in een klein & enthousiast team en werk je graag met de doelgroep jeugd? Ben je niet bang om vies te worden en werk je graag met dieren? Kun je daarnaast ook overstijgend denken en zie je het werk liggen? Dan zou jij nog wel eens de kandidaat kunnen zijn die wij zoeken!

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven & enthousiaste
BEGELEIDER JEUGD m/v voor min. 24 uur per week

Kun jij bovenstaande vragen met ja beantwoorden en heb jij:

  • geen bezwaar om flexibel en in onregelmatige diensten te werken (overdag, ’s avonds en slaapdienst). De zorgboerderij is open van maandag tot zaterdagmiddag.
  • interesse in diverse problematieken van onze doelgroep o.a. hechtingsproblematiek, ASS, ADHD, FAS en verstandelijke beperking.
  • de vaardigheden om zowel individuele begeleiding te bieden als in groepsverband of ambulant in de thuissituatie.
  • een proactieve houding en ben je niet bang dingen op te pakken

Onze voorkeur gaat uit naar personen met:

  • min. een MBO niveau 4 werk- & denkniveau en een diploma zoals Maatschappelijke Zorg, Social Work, SPH, GGZ Agoog of vergelijkbaar.
  • groene vingers die graag in de tuin werken met onze deelnemers

Wij bieden

Een dynamische functie in een natuurlijke en prachtige omgeving. Mogelijkheden om ervaring op te doen in de combinatie Landbouw & Zorg en jezelf verder te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden gelijkwaardig aan de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening welke beschreven staan in het personeelsreglement van Zorgboerderij De Schurinkshoeve.

Herken jij jezelf hierin?

Reageer dan op deze veelzijdige functie door je CV met een korte maar enthousiaste motivatiebrief voor 22 mei 2023 te mailen naar vacatures.schurinkshoeve@gmail.com t.a.v. Karin Kemper.