Groepsbegeleider Zorgboerderij m/v 24 uur HBO duale leerplek of Associate Degree

 Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan op een inspirerende plek die je wilt combineren met je studie? Heb je een actieve leerhouding? Ben je van plan (verder) te gaan studeren op HBO middels een deeltijdstudie of Associate Degree en zoek je een duale werkplek?

Functioneer jij daarnaast goed in een klein & enthousiast team? Ben je niet bang om vies te worden en houd je van werken in de buitenlucht? Ben je pro – actief, durf je initiatief te nemen en ben je zelfstandig? Stuur een enthousiaste sollicitatie en laat ons weten wie jij bent!

Wij zijn op zoek naar nieuwe begeleiders die affiniteit hebben met de doelgroep Jeugd.
Vooral als jij leergierig bent, stevig in de schoenen staat en ons iets te bieden hebt. We denken daarbij aan een baan voor gemiddeld 24 uur per week

Kun jij bovenstaande vragen met ja beantwoorden en heb jij:

  • geen bezwaar om flexibel en in onregelmatige diensten te werken
  • een actieve inbreng en kun jij je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken
  • plezier heeft in het werken jeugdigen en volwassenen met verschillende problematiek
  • min. 24 uur beschikbare tijd, met de bereidheid tot meerwerk

Onze voorkeur gaat uit naar personen met:

  • min. een MBO niveau 4 werk- & denkniveau. Je hebt al een diploma op zak of al enige ervaring met jeugd en wilt graag verder studeren op HBO (Social Work, Pedagogiek).
  • een rijbewijs en eigen vervoer (de Schurinkshoeve is gevestigd in Haarle, gemeente Hellendoorn, tussen Holten en Raalte en is niet bereikbaar met Openbaar Vervoer).

Wij bieden

Een dynamische functie in een natuurlijke en prachtige omgeving. Mogelijkheden om ervaring op te doen in de combinatie Landbouw & Zorg en jezelf verder te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden gelijkwaardig aan de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening welke beschreven staan in het personeelsreglement van Zorgboerderij De Schurinkshoeve.

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan een sollicitatie door je CV met een korte maar enthousiaste motivatiebrief te mailen naar vacatures.schurinkshoeve@gmail.com t.a.v. Karin Kemper.