Wij zijn Jos en Karin Kemper-Hoffman en samen met onze drie dochters wonen we op boerderij De Schurinkshoeve in Haarle, gemeente Hellendoorn.

Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op het Nationaal park De Sallandse Heuvelrug en de Palthetoren. Het leven op de boerderij is een mooi bestaan en goed te delen met anderen. In 1998 zijn we in contact gekomen met landbouw en zorg. We zijn gevraagd of een zorgboerderij starten niet iets voor ons zou zijn. Het bedrijf had destijds een nieuwe impuls nodig gezien de kleinschaligheid van het melkveebedrijf. Mede door de achtergrond van Karin in de zorg sprak ons de combinatie erg aan en in 2000 zijn de eerste deelnemers gestart met dagbesteding op de boerderij. We zijn vanaf “de keukentafel” begonnen.

Langzaam is de Schurinkshoeve uitgegroeid tot een laagdrempelige en professionele organisatie in Salland.
Er komen meerdere generaties op de boerderij. We zien dit als een grote meerwaarde. We zijn van mening dat iedereen elkaar kan aanvullen. Ook vanuit vroegere tijden was dat de dagelijkse gang op een boerderij.

Samen met een team van enthousiaste & gediplomeerde medewerkers bieden wij 7 dagen in de week dagbesteding voor jeugd, volwassenen en senioren.