Steun Stichting de Vrienden van De Schurinkshoeve

Zorgboerderij De Schurinkshoeve biedt haar deelnemers graag een vriendelijke en veilige omgeving, waarin de juiste zorg en begeleiding centraal staan. Om het beste aan haar deelnemers te kunnen bieden, investeert zij continue in verbetering van haar mogelijkheden. De begeleiding en voorzieningen kosten veel tijd en geld, daarom hebben wij een onafhankelijke Stichting Vrienden van Zorgboerderij De Schurinkshoeve in het leven geroepen met een apart Bestuur (waar geen medewerkers van de zorgboerderij in deelnemen).
Via deze Stichting hoopt De Schurinkshoeve zo nu en dan met steun van verschillende donateurs een “extraatje” te kunnen financieren voor haar deelnemers. De kleine extraatjes voor deelnemers, jong en oud, zijn niet zonder hulp van donateurs te realiseren, daarom nodigen wij namens de Stichting iedereen uit Vriend van Zorgboerderij De Schurinkshoeve te worden.

Daarbij worden de volgende categorie Vrienden gehanteerd:
• Een bronzen vriend voor €10,- per jaar
• Een zilveren vriend voor €25,- per jaar
• Een gouden vriend voor €100,- per jaar

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Alexander ter Kuile. Hij is de voorzitter van Stichting Vrienden van De Schurinkshoeve. email: a.terkuile@outlook.com Tel: 0548-546008
Het bankrekeningnummer van de Stichting is:
NL31RABO0161914322 t.n.v. Stichting Vrienden van De Schurinkshoeve

Namens alle deelnemers van De Schurinkshoeve, heel hartelijk dank voor uw steun!