We zijn een multifunctionele, zelfstandige en enthousiaste boerderij die als doel heeft een fijne plek te bieden aan mensen met een zorgvraag. Wij staan midden in de maatschappij en voelen ons betrokken bij de verschillende doelgroepen die onze boerderij bezoeken. De boerderij is een overzichtelijke eenheid, die vele mogelijkheden kent. Ruimte voor ontwikkeling, groei en beleving waarbij de eigenheid en mogelijkheden van de mens centraal staat en er rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemer. Dat is waar wij voor staan. Dit kan verder reiken dan alleen de mogelijkheden binnen het erf. We streven er naar dat deelnemers zo veel en zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen door passende zorg en begeleiding te bieden en waar mogelijk ambulante begeleiding in de thuissituatie.

De deelnemers een goede, gestructureerde en zinvolle invulling van de dag bieden staat bij ons voorop. Ook betrekken we het netwerk van de deelnemer in onze zorg; ouders, verzorgers, mantelzorgers en andere zorgverleners. We gaan daarbij graag een goede samenwerking aan met alle partijen.
De Schurinkshoeve wil graag begeleiding op maat bieden. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons ook hoog in het vaandel. In overleg is er veel mogelijk.
De Schurinkshoeve heeft een brede kijk op de zorgvrager. We hanteren een eclectische benadering. Dit betekent dat we binnen de hulpverlening niet één richting als uitgangspunt hebben. We proberen zoveel mogelijk te kijken naar de individuele deelnemer en zijn wensen en mogelijkheden. Daarbinnen worden de mogelijkheden van de boerderij in al zijn facetten benut.

Interesse voor een plek binnen onze zorgboerderij? Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismaking.