Op onze zorgboerderij bieden we ook stageplekken vanuit verschillende opleidingen zoals Social Work (HBO), Sociaal Werker (MBO), helpende niveau 1 en 2.
Daarnaast zijn ook stagiairs welkom vanuit andere relevante opleidingen, te denken valt aan dierverzorging, begeleider zorgbedrijf et cetera. Kijk op de site van de SBB voor de volledige lijst. Wij zijn een door het SBB erkend leerbedrijf.

Een stagiair krijgt hier veel ruimte voor het maken van zijn of haar opdrachten. Belangrijk vinden we een eigen inbreng en enige zelfstandigheid van de stagiairs. Daarnaast is het ook belangrijk dat iemand bepaalde kennis en liefde heeft voor dieren en het buitenleven en dit ook over kan brengen aan de deelnemers. Ook voor stagiaires is het verplicht om een V.O.G. te overhandigen (Verklaring Omtrent Gedrag) voor de stage. Deze V.O.G. wordt niet vergoed door De Schurinkshoeve. Per schooljaar is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er wordt geen stagevergoeding gegeven. Wel een leuke en leerzame stageplek!

Heb je interesse in een stageplek? Stuur dan per mail een goede motivatie t.a.v. Karin Kemper-Hoffman. Indien deze ons aanspreekt zullen we je eerst uitnodigen voor een nadere kennismaking, alvorens we een stageovereenkomst aan gaan met elkaar.