Voor volwassenen is het doel een zinvolle, actieve en gestructureerde dagbesteding hebben uitgaande van ieders mogelijkheden. De deelnemers helpen bij alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij. Het zorgen van mens en dier geeft een stuk verantwoordelijkheid. Men kan een stukje zorg geven in plaats van deze te ontvangen. Daarnaast bevorderen het samenwerken met anderen en de activiteiten veelal het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van deelnemers. Ook binnen de ambulante begeleiding gaat het om structuur bieden en de zelfredzaamheid vergroten.

Samen met de begeleiding starten we de dag. We nemen door welke werkzaamheden er op de boerderij gedaan kunnen worden en verdelen de taken. Dit doen we samen en in overleg.
De werkzaamheden zijn divers en afwisselend. De wisselingen van de seizoenen maakt dat het werk afwisselend en boeiend is. De dagen hebben een vaste en herkenbare structuur. Gezamenlijk drinken we koffie en we lunchen samen in onze groepsruimte de Schaapskooi.

Onze dagbesteding voor volwassenen is geopend van maandag t/m zaterdag, van 8.30u tot 16.00u (m.u.v. erkende feestdagen, dan zijn we gesloten). Andere tijden in overleg mogelijk.
De groepssamenstelling varieert per dag, de ene deelnemer komt alle ochtenden, de ander 2 hele dagen. Ook hierin is maatwerk mogelijk.
Sinds september 2018 bieden we ook de mogelijkheid voor logeeropvang op woensdagavond en om de week op donderdagavond voor volwassenen, senioren en jeugd. Kijk voor meer informatie bij logeren.

Er is een geldige indicatie nodig om gebruik te kunnen maken van de dagbesteding. Dat kan via de gemeentelijke toegang middels een WMO indicatie of via WLZ. Kijk bij plaatsing voor meer informatie over aanmelden en indicaties.
Indien je hulp nodig hebt bij het aanvragen van een indicatie verwijzen wij je door naar een onafhankelijke Cliëntondersteuner van organisatie MEE. Kijk voor meer informatie op https://www.mee.nl/clientondersteuning

Ook is het mogelijk via een samenwerkingsverband met een andere (zorg)organisatie of op particuliere basis zorg af te nemen bij ons.