Al heel wat jaren bieden wij logeeropvang op onze zorgboerderij. Wij hebben plaats voor max. 12 logees per keer.
In de weekenden (vrijdag en zaterdag) bieden we logeeropvang voor de jeugd. Op woensdag en donderdag bieden we incidenteel logeeropvang voor alle 3 de doelgroepen: jeugd, volwassenen en senioren. Zij zullen dan ook in dat geval de avond in gezelschap van elkaar doorbrengen.

Juist daar waar de zorgboerderij wordt ingezet ter ontlasting van de mantelzorgers kan het heel prettig zijn als die ontlasting ook voor een nacht geboden wordt. Zeker als een deelnemer de dag ervoor en/of erna ook gebruik maakt van de zorgboerderij, heeft de mantelzorger helemaal de handen vrij, ook de avond.
Op dit moment kunnen wij dat echter voor de doelgroep volwassenen en senioren niet structureel bieden. Mocht er echter behoefte zijn aan logeeropvang, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wellicht is er voor een bepaald aantal nachten wel iets mogelijk.  

Bij het logeren is er altijd een slaapwacht in het gebouw aanwezig. Dit is een vast gezicht voor de deelnemers omdat het een begeleider van de groep betreft.