Maart 2023:

Er zijn geen maximum aantallen per groep meer van toepassing. Waar mogelijk houden we nog wat meer afstand van elkaar, wassen we vaker onze handen en bij gezondheidsklachten blijven zowel deelnemers als medewerkers weg van de zorgboerderij (tenzij negatief getest). Gelukkig hebben we veel ruimte in en om de boerderij, waarbij het dus mogelijk is om de deelnemers meer te spreiden over de hele locatie. Zo gaan we vaker in kleinere groepen uiteen met de klussen, het koffie- en lunchmoment en tijdens diverse andere activiteiten. 

We hebben onze parkeerplaats volledig op de schop gegooid. Er is nu een mooie grote rotonde waar omheen geparkeerd kan worden met tevens een in- en uitstapplaats voor taxi’s en auto’s die deelnemers brengen of ophalen. Er kan vanaf daar gebeld worden naar de begeleiding zodat iemand naar de parkeerplaats kan komen. We willen namelijk zo min mogelijk mensen zomaar in de gebouwen. Door Corona zijn we dit gaan doen en dit werkt voor iedereen heel prettig, dus houden we dit zo.  

Tot slot: er is veel informatie te vinden omtrent het Corona virus en alle maatregelen. Deze is niet altijd makkelijk te volgen. Daarom is er een handige website waar alle informatie in duidelijke taal en beeld wordt uitgelegd. Kijk daarvoor op steffie.nl