Sinds april 2011 bieden we ook dagactiviteiten voor senioren. Mensen met een dementie, (lichte) lichamelijke, psychogeriatrische of psychiatrische beperking zijn van harte welkom op de zorgboerderij.

Bij de senioren is de doelstelling het bieden van belevingsgerichte activiteiten. Het accent ligt daarbij op een prettige dag invulling, waarbij veel mag maar niets moet. Huiselijkheid, geborgenheid en persoonlijke aandacht staan centraal in een groene omgeving.
De gezamenlijk activiteiten bestaan uit het bereiden van de warme maaltijd, als het even kan met verse producten uit eigen moestuin, wandelen, in de moestuin werken of in de kas, verzorgen van de dieren, maar ook stallen uitmesten, omheiningen plaatsen en noem maar op. Ook andere creatieve bezigheden zoals schilderen of timmeren behoort tot de mogelijkheden, net zoals een spel of quiz spelen.
Gezamenlijk worden de seizoenen beleefd.
We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend, tussen 9.00uur en 16.00u.
Momenteel maken 40 senioren gebruik van de dagactiviteiten. Allen komen uit de regio van Haarle. We willen graag begeleiding op maat bieden en proberen voor iedereen individueel een passende situatie te creëren. De nadruk ligt wel op het activeren.
Mocht u geïnteresseerd zijn of een praatje willen maken dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. U kan dan hiervoor een afspraak maken met de begeleiding. U krijgt dan antwoord op al uw vragen. Als er een indicatie voor vervoer is kunnen wij het vervoer regelen.