Zorgboerderij De Schurinkshoeve is een professionele en zelfstandige boerderij, met een team van enthousiaste en gediplomeerde begeleiders. Wij willen een fijne plek bieden aan mensen met een begeleidingsvraag. Wij bieden de deelnemers een goede en zinvolle invulling van de dag en werken daarbij met een individueel begeleidingsplan, volledig afgestemd op de deelnemer. Er is ruimte voor ontwikkeling, groei en beleving waarbij de eigenheid en mogelijkheden van de mens centraal staan en er rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemer. Dit doen we door hen te betrekken bij alles wat er op de zorgboerderij gebeurt. De zorgboerderij is een overzichtelijke eenheid, die vele mogelijkheden kent.

Op de zorgboerderij hanteren we een eclectische benadering. Dit betekent dat we binnen de hulpverlening niet één richting als uitgangspunt hebben. We proberen zoveel mogelijk te kijken naar de individuele deelnemers en zijn wensen en mogelijkheden. Daarbinnen worden de mogelijkheden van de boerderij in al zijn facetten benut.

De Schurinkshoeve wil graag begeleiding op maat bieden. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons ook hoog in het vaandel. In overleg is veel mogelijk.
Interesse voor een plek binnen onze zorgboerderij? Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismaking.